Ànima de Natura Viladrau

Compartir
Trucar 661 27 52 56
Contacte animadenatura@animadenatura.com

Reserva online

És època de plantejar les vacances, de triar destinacions i allotjament, i d'escollir les activitats que farem per recuperar energies i poder tornar a la feina amb més vitalitat. Després d'un hivern dur i encara amb època de pandèmia, el turisme natural, allunyat de les platges i de les aglomeracions de turistes, és una bona opció. Passar les vacances a la natura, a l'estiu és una manera ideal de tornar als nostres orígens, de relaxar-nos connectant amb la nostra essència. A més, l'eco turisme té diversos avantatges; és a l'aire lliure, permet la distància de seguretat entre les persones i circulació d'aire fresc i pur. Requereix menys equipament específic que el turisme de platja o esportiu, podeu endur-vos la vostra vestimenta habitual i còmode, i finalment, promou un model de turisme de proximitat, i més sostenible amb l'entorn. Així, que per fer-ho possible, us recomanem Ànima de Natura.

Anima de Natura

Ànima de Natura es una organització de professionals que proposa experiències i formacions a la natura per millorar la salut, el benestar, l'autorealització i el creixement personal. No solament ofereix una teràpia natural específica, sinó que aprèn de la natura com a mentora. En definitiva, guia i acompanya a les persones aconseguir una connexió amb la naturalesa que som i ens rodeja, enfortint la nostra salut tot practicant un turisme sostenible.

Experiències saludables a la natura, i amb la natura com a mestra.

Les experiències són activitats individuals o en grup que es realitzen a la natura com a mitjà físic, i tenint en compte aquesta naturalesa com a aprenentatge per a millorar la nostra salut i benestar interior. Molts estudis científics demostren que les experiències naturals ens permeten enfortir el nostre sistema immunològic, disminuir el ritme cardíac, i augmentar el nombre de cèl·lules mare en el nostre cos, entre molts altres beneficis per a millorar la nostra salut i benestar.

Salut i benestar

La majoria dels estudis científics on es demostra els avantatges de la natura per a la nostra salut s'han fet mitjançant banys de bosc, que forma part de la línia d'experiències de banys de natura, dins de la qual podràs fer banys de mar, banys de muntanya o banys d'aigua dolça, no de forma literal sinó el que es busca és la teva connexió interior o espiritual amb l'ecosistema. És a dir, que millores el teu benestar i la teva salut espiritual a través d'ells.

Manteniment espiritual

A banda, també organitzen experiències per fer un manteniment espiritual, igual que anem a gimnàs per millorar el nostre cos a nivell físic, cal treballar el nostre interior, és a dir, donar-nos temps per millorar la nostra salut espiritual. Això t'ho proporcionen tots els rituals basats en la cultura celta que es fan al llarg d'un any natural en la línia de les experiències Ritme de la Terra.

Creixement personal

Igualment, guien i acompanyen a persones individuals a millorar competències o habilitats respecte al seu desenvolupament personal, és a dir, a millorar, el seu creixement personal cap a la seva millor versió de si mateixes, a través de diferents sessions al llarg del temps, durada que depèn únicament del procés del participant. Així mateix, el guia i acompanyament psiconaturalista fa sessions individuals a persones que necessiten tractament psicològic, que busquen un canvi personal o professional en les seves vides, que han perdut la feina i no en troben, o persones amb angoixa, depressió o altres malalties , com la fibromiàlgia, patologies on està comprovat que la naturalesa sana i millora el diagnòstic.

Si ets un grup reduït de persones, o família i alhora no saps si necessites un guia per tu sol / a, pots provar una experiència introductòria anomenada bateig d'Ànima de Natura.

Teambulding / Treball en equip

Els equips de treball que van fer activitats a la natura volen conèixer-se millor fora de l'àmbit laboral per cohesionar millor i treballar en equip de forma més coordinada i feliços fruit d'aquestes experiències lúdiques, on es fa teambuilding per objectius, a través d'un scape room o una cursa d'orientació a la natura. Aquestes experiències es realitzen entre setmana, dins de l'horari laboral per adaptar-nos als horaris dels treballadors.

Descans i relaxament

Per dur a terme aquest propòsit, dins de les experiències d'Ànima de Natura trobem la línia d'experiències zen, mitjançant les quals ens fan baixar revolucions en el nostre dia a dia, i trobar pau, tranquil·litat i connexió interior. Ho podem aconseguir mitjançant  una meditació de lluna plena, una pràctica contemplativa o una ruta de senderisme conscient depèn de el temps que tinguem.

Educació i famílies

Per dur a terme un millor benestar, descobriment del nostre entorn i de tots els seus valors i significats, dels nostres nens/es, els proporcionen una gimcana anomenada “els 7 misteris de la natura".

Igualment, si ets un centre educatiu, o una família, pots demanar una experiència personalitzada a les teves necessitats. T'ho imagines? Et fan una experiència a mida per a la teva retrobament familiar, o al teu curs i nivell de la teva escola o institut per conèixer millor els valors i significats que la natura ens ofereix.

Ja ho deia Confuci "M'ho van explicar i ho vaig oblidar, ho vaig veure i ho vaig entendre, ho vaig fer i ho vaig aprendre". Hem de tenir en compte que protegim el que aprenem a estimar, i Ànima de Natura ens ensenya estimar la natura i al cuidar-la com la nostra llar que és.

Retirs

Tenen programat recessos de 2, 3, 4 o 5 dies depèn de l'època de l'any o estació per fer una immersió i treball personal de manera continuada, i amb pernocta inclosa. Cada un dels retirs programats, acostumen a treballar aspectes diferents del teu procés personal, autorealització, meditació, ioga, propòsit de vida, estrès, connexió amb el teu interior, cicles de vida entre d'altres, depenent de el temps i les teves necessitats interiors en el moment personal o professional pel qual transites en espais escollits i cuidats amb amor i delicadesa.

Formacions

A més, realitzen formacions a través d'experts especialitzats, formacions autosostenibilitat entorn la sostenibilitat per viure de forma més sostenible amb el nostre entorn i vida, i formacions on ens donen eines per aprendre de la natura, i a viure en equilibri amb la natura trucades Formacions Natura Mentora .

Experiències per tot Catalunya

Si és veritat que en l'actualitat, la majoria de les experiències estan ubicades a la Catalunya central, Les Guilleries i Osona, realitzen experiències per tot Catalunya, des del mar fins muntanya, passant per la plana, o rius i gorgs d'aigua dolça. Ara, si allà on ets no hi ha cap activitat proposada, només has de contactar amb Ànima de Natura, així com per qualsevol altre dubte o proposta.

Així doncs, si desitges passar una bona estona tot aprenent, gaudint i fent salut amb la teva família o als teus amics i viure una experiència memorable a la natura, en alguna de les seves experiències creades per Ànima de Natura trobaràs el que busques.

Propostes

Retir "Reconnecta amb la teva pròpia naturalesa"

Ànima de Natura Viladrau

Quan sàpigues qui ets tu, ho sabràs tot. Un cap de setmana per connectar amb la teva pròpia ànima a través de la natura. Realitzarem…

250.00 € 230.00 €

Destaquem...

Sorteig: una nit a l'Hostal Sant Bernat d'Olot

Llegir més...

Parella a la fuga: una escapada perfecta en parella a Rocallaura

Llegir més...

Apunta't als nostres butlletins!

T'enviariem noves rutes, promocions, sortejos i molt més. Gaudeix de femturisme.cat des del teu correu electrònic!