La Passió de Cervera

Compartir
17/03/2024 23/03/2024 29/03/2024 06/04/2024 13/04/2024 20/04/2024
La Passió de Cervera Cervera

La Passió de Cervera neix l'any 1477, convertint-se així en la representació més antiga de tot Europa.

Actualment, es pot veure una tradició plenament consolidada, que ofereix a l'espectador una obra teatral de qualitat, amb un ritme trepidant, gràcies als tres escenaris dels que disposa el Gran Teatre de la Passió de Cervera, que permeten que l'acció no s'aturi en cap moment.

Davant la importància històrica i social, l'any 1969, les representacions de La Passió de Cervera es declararen d'interès públic.

L'èxit ha estat constant de llavors ençà i, malgrat que el text continua essent el mateix, l'escenificació ha sofert innombrables millores: La direcció artística s'ha professionalitzat. S'han incorporat dos escenaris laterals al Gran Teatre de La Passió que ofereixen una visió espectacular amb els 40 metres totals de boca d'escenari, essent el teatre amb la boca més gran d'Espanya i la tercera d'Europa.

La construcció de decorats corporis en el 90% de les escenes, els quals ofereixen una espectacularitat realista a tots els espais, i combinen recordant la bellesa històrica dels grans antics decorats de paper que encara es conserven en algunes escenes. Amb la renovació de l'apartat luminotècnic totalment digitalitzat, s'ofereix un ambient determinat en cada ocasió, conjuntament amb el so, també digitalitzat, que realça amb més potència i qualitat sonora les escenes de l'espectacle. La nova elaboració del vestuari; reproducció fidel a l'indumentària del temps.

Els efectes especials introduïts amb gran espectacularitat perquè l'espectador gaudeixi d'un espectacle complert en tots els sentits. Tot això i la col·laboració de 300 persones a l'escenari configuren un espectacle àgil i modern, oferint una visió espectacular i realista de les tradicionals representacions de La Passió de Cervera.

Diversos Historiadors importants, conjuntament amb els estudis realitzats per la Universitat de La Sorbona de París, han reconegut les escenificacions de La Passió de Cervera com les més antigues de tot Europa, demostrant un cop més el punt de partida d'aquest espectacle ara ja mediàtic.

Un gran espectacle, que de ben segur et transportarà a l'època de Jesús per tal de viure sentiments i vivències úniques!

Us hi esperem!

Què fer

La Passió de Cervera

Cervera

Llegir més...

Memorial de l'Exèrcit popular

Pujalt (a 13.2 Km)

Llegir més...

Mas de Colom, Casa Borges

Tàrrega (a 12.5 Km)

Llegir més...

Castell de Ciutadilla

Ciutadilla (a 16.4 Km)

Llegir més...

On menjar

Hostal de Pinós

Pinós (a 28.3 Km)

Llegir més...

On dormir

Hotel Balneari de Vallfogona de Riucorb

Vallfogona de Riucorb (a 12 Km)

Llegir més...

La Torre del Codina

Tàrrega (a 9.1 Km)

Llegir més...

Mas Baldrich / Petit Mas Baldrich

Querol (a 28 Km)

Llegir més...

Masia Cal Mestre

Sant Martí de Tous (a 23.6 Km)

Llegir més...

Agenda

Cicle ViaVeu a Sant Julià de Ramis

14/07/2024 ...

Llegir més...

Cicle de música Notes d'Aigua a Arbúcies

14/07/2024 ...

Llegir més...

Experiències

Visita el Parc de Sant Eloi

Llegir més...

El llegat jueu a Tàrrega

Llegir més...

Apunta't als nostres butlletins!

T'enviariem noves rutes, promocions, sortejos i molt més. Gaudeix de femturisme.cat des del teu correu electrònic!