La Marató de TV3

Compartir
19/12/2021

El 19 de desembre celebrem la 30 edició de La Mataró, dedicada a la salut mental 

El programa solidari de TV3 i Catalunya Ràdio es farà el diumenge 19 de desembre i estarà dedicat a la salut mental, un grup de problemes de salut molt comuns que afecten una de cada quatre persones en algun moment de la vida, amb un elevat impacte social, sanitari i de la qualitat de vida de les persones afectades i del seu entorn.

Els trastorns mentals són alteracions de la salut que impliquen una disfunció del pensament, les emocions, la conducta i que impacten en tots els àmbits de la vida. Gràcies a la recerca podrem arribar a tenir un diagnòstic més precoç, perfeccionar els tractaments i prevenir molts trastorns. A la necessitat d'impulsar la investigació en aquest àmbit, s'hi suma la de normalitzar i visibilitzar els problemes de salut mental, que encara arrosseguen estigmes i mites que cal trencar. A aquests dos objectius dedicarà tota la seva energia el programa insígnia de la solidaritat a Catalunya.  

Amb el programa del 19 de desembre del 2021, La Marató de TV3 i Catalunya Ràdio arribarà a la seva trentena edició. Gràcies a l'excepcional suport de la ciutadania, aquesta iniciativa solidària impulsada per la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals i la Fundació La Marató de TV3 s'ha convertit en un esdeveniment social de primera magnitud, en un dels principals motors de la recerca biomèdica a Catalunya i en un ferm impulsor de la divulgació i la sensibilització en l'àmbit de la salut.

Per celebrar aquestes tres dècades d'emoció, de confiança, d'esforç i de solidaritat que milions de persones han invertit en aquest projecte únic al món, s'han previst algunes accions, que es poden consultar al web tv3.cat/marato  i a les xarxes socials. Han estat 30 anys d'una intensa implicació de la societat catalana amb La Marató que ha donat un resultat excepcional en l'impacte social i científic: prop de 216 milions d'euros recaptats, 949 projectes de recerca finançats i 9.300 investigadors implicats, tot aportant millores notables en la qualitat i l'esperança de vida de les persones que conviuen amb una malaltia. Moltes gràcies per fer-ho possible!

Destaquem...

Sorteig: Entrades al Festival Internacional del Circ Elefant…

Llegir més...

Parella a la fuga: una escapada perfecta en parella a Rocallaura

Llegir més...

Agenda

Mercat Setmanal de La Torre de Claramunt

29/01/2022 ...

Llegir més...

Visita guiada Vescomtat de Cabrera

29/01/2022 ...

Llegir més...

Ofertes

Escapada Rural de 2 a 9 persones per desconnectar a l'Alt Empordà

Llegir més...

266.00 € 239.00 €

-10% descompte per a Famílies Nombroses

Llegir més...

Apunta't als nostres butlletins!

T'enviariem noves rutes, promocions, sortejos i molt més. Gaudeix de femturisme.cat des del teu correu electrònic!