Fem aventura des de l'aire

Fem aventura des de l'aire

L'esser humà no ha sigut creat per volar, però ja ens ho hem arreglat per poder gaudir del món des de l'aire, però has vist mai Catalunya des de l'aire?

Una nova perspectiva

Si et van les aventures fortes i l'adrenalina, volar és l'activitat perfecta per a gaudir d'una bona experiència, si no també val la pena probar i descobrir el món des d'una nova perspectiva. I és que volar es pot fer de moltes formes diferents: Avioneta, ultralleuger, globus, helicopter, parapent, etc... l'oferta és amplia i l'experiència única i inoblidable. I si prefereixes mantindre els peus a terra sempre pots convertir-te en pilot per un dia a les sales de simulacres. 

On començar

Primer de tot cal tindre clar quin tipus d'activitat volem practicar. Si preferim fer-ho en parella o en grup potser ens interessa més decantar-nos per avionetes, helicopters o globus però si preferim fer-ho a soles (exceptuant el guia clar!) doncs potser el parapent és la nostra activitat. Arreu de Catalunya podem trobar moltissims llocs on practicar qualsevol d'aquests esports, nosaltres us hem fet una tria que teniu més avall i en tindre-ho clar, a volar!