Anem de càmping

Anem de càmping

Arriba la primavera i amb ella el bon temps i les ganes de sortir de casa. Arriben les vacances de Setmana Santa i el pont de maig, Sant Joan i, per fi, les merescudes vacances. Si teniu ganes de gaudir de l’aire lliure l’opció de càmping és la més adequada.

Per on començar?

Una de les coses més importants a tenir en compte quan anem de càmping és l’època de l’any i la destinació, ja que d’això dependrà el tipus de material i roba que cal emportar-se, però també perquè hi ha zones on els càmpings no estan oberts tot l’any. Farem càmping a la primavera, a l’estiu, la tardor? Serà al mar o a la muntanya? Que teniu dubtes, a FemTurisme teniu un recull dels millors càmpings de Catalunya.

Què necessitem?

Quan ja tenim contestades les preguntes inicials, és important triar el material més adequat per l’estada. Sí hem decidit que utilitzarem un bungalow, no necessitarem més coses a la llista que la roba, però si per contra decidim acampar caldrà triar bé la tenda de campanya; que els teixits siguin resistents i de bona qualitat, el nombre màxim de persones que cabran i la facilitat de muntar i desmuntar.

De la mateixa forma, caldrà triar un bon sac de dormir adequat per la destinació i l’època de l’any i sobretot, caldrà tenir en ment que si dormim a una tenda, les parets són de tela i per tant fa més fred a la nit. És important portar també una màrfega o matalàs inflable per tal d’aïllar-nos del fred del terra i una millor comoditat.

No podem oblidar tampoc els estris per poder cuinar i, si no ho hem de carregar a la motxilla, també podem buscar taula i cadires. D’altres coses que ens poden anar bé són un cordill per estendre la roba, llumins, nevera portàtil i sabó per rentar plats i roba.

També és important portar un petit kit de primers auxilis amb medicaments bàsics i repel·lent d’insectes com també tot allò que necessitem per la higiene personal.

 A tenir en compte

Actualment tots els càmpings tenen supermercat per si ens cal fer alguna compra d’última hora com també accés a la wi-fi. És important recordar que els càmpings tenen un horari de descans i que cal respectar-lo per tal de no molestar als altres campistes.

Establiments