Un museu únic al món

Un museu únic al món

El Museu del Turisme ha tornat a obrir les seves portes de nou després d’un breu període de tancament degut a les obres de la nova escola Salicrú.    

Des del dia 1 de juny i fins el 15 de setembre es podran visitar les exposicions fotogràfiques “Etiòpia, un viatge a les tribus de la vall del riu Omo”, de Quim Botey (2016), i “Marroc”, de Foto-Film Calella (1996), al Museu del Turisme de Calella, situat a la Fàbrica Llobet-Guri (c. Sant Pere, 122-140).

L’exposició “Etiòpia, un viatge a les tribus de la vall del riu Omo” és el resum d’un autèntic viatge al passat, als pobles ancestrals del sud d’Etiòpia. En aquesta mostra es fa un èmfasis especial al ritus d’iniciació de la tribu dels Hamer, que reflecteix el pas de la pubertat a la maduresa dels nois. L’exposició ha estat realitzada pel fotògraf Quim Botey.

D’altra banda, l’any 1996, un grup de fotògrafs de l’entitat Foto-Film Calella, en el marc d’actes de la celebració del 30è aniversari de la fundació de l’entitat, van viatjar al Marroc a fer una expedició fotogràfica. L’exposició “Marroc” és el resultat gràfic d’aquella expedició.

Les exposicions es podran visitar fins el 15 de setembre de dimarts a dissabte de 17 a 21 h, i diumenges i festius d’11 a 18 h. L’entrada al Museu del Turisme té un cost de 2€.