Sorteig: Fundació Mona

Compartir
Sorteig: Fundació Mona

Aquest mes de novembre t'espera un sorteig molt especial. femTurisme.cat i la Fundació Mona volem sensibilitzar sobre les problemàtiques que pateixen els primats. Saps què els agrada menjar als ximpanzés? Saps com riuen o com podem saber que estan tristos? Vine a conèixer en Bongo, l'Àfrica, la història del Nic, el viatge de la Coco i molts altres.

Els ximpanzés i macacos que viuen a MONA són animals provinents de decomisos que han tingut un passat molt difícil o fins i tot cruel. Molts d’ells van ser utilitzats per l’espectacle. Altres van ser criats per famílies humanes com si de nens es tractessin, fins que al créixer es van tornar incontrolables i van ser tancats dins petites gàbies. Tots ells van ser separats de les seves mares des de petits i no van tenir l’oportunitat d’establir vincles socials amb els seus congèneres. Mai van arribar a entendre què són en realitat: si animals salvatges o humans.

L’aïllament, la soledat i el tracte lamentable dels seus anteriors cuidadors han ocasionat problemes físics i psicològics dels quals s’intenten recuperar amb una nova vida a Fundació MONA.

Participa en el sorteig de 2 packs de 2 entrades d'adults cadascun per la visita guiada a les instal·lacions. Els participants tindran temps per gaudir del premi fins el 11 de març de 2018.

Històries que fan caure una llàgrima però que acaben amb un somriure! Teniu fins el 30 de novembre per participar en el sorteig.

* Camps obligatoris

Agenda

Festa del Tast

18/11/2017

Llegir més...

Nit de bruixes i bruixots

18/11/2017

Llegir més...

Visita tardor: Pa amb vi i sucre

18/11/2017 ...

Llegir més...

AutoRetro Barcelona

16/11/2017 - 19/11/2017

Llegir més...

Apunta't als nostres butlletins!

T'enviariem noves rutes, promocions, sortejos i molt més. Gaudeix de femTurisme.cat des del teu correu electrònic!