Sorteig: estada al Balneari Vichy Catalan

Sorteig: estada al Balneari Vichy Catalan

Aquest mes de setembre, femTurisme.cat i el Balneari Vichy Catalan ens hem unit per sortejar una estada d’una nit a aquest establiment.

El premi inclou una nit en habitació doble superior amb esmorzar bufet. A part, també podràs gaudir d’un circuit termal de 60 minuts per persona.

El premi es gaudirà el dia que s'acordi entre el balneari i la persona guanyadora i serà vàlida de diumenge a divendres exceptuant ponts, festius i juliol i agost. Caduca al Desembre de 2017. En cas de no haver comunicat cap data dins d'aquest període, la reserva quedarà automàticament cancel·lada.

La taxa turística no està inclosa i és de pagament directe a l’hotel (0.50€ per persona i nit).

Vols desconnectar? Doncs participa!

* Camps obligatoris

Si has decidit subscriure't a femTurisme.cat, les teves dades seran emmagatzemades a les nostres bases de dades. En tot moment podràs corregir o eliminar les dades personals que ens has facilitat enviant un correu electrònic mitjançant l'opció que trobarà aquí. A més a més, femTurisme.cat es compromet a garantir en tot moment la protecció de totes les dades dels nostres usuaris, així com a NO vendre mai o revelar aquesta informació