Sorteig: concert Guillem Roma al Conservatori

Sorteig: concert Guillem Roma al Conservatori

femTurisme.cat i el Teatre Kursaal de Manresa presentem un nou sorteig molt musical. Es tracta de 2 packs de 2 entrades cadascun per gaudir del concert de Guillem Roma.

Guillem Roma torna a la programació, aquesta vegada al Conservatori, amb l’espectacle “Connexions”, un nou disc amb cançons que ens connecten amb la màgia d’aquest món i més enllà a través del seu optimisme i l’alegria que desprèn la seva música. 

Un disc amb personalitat pròpia que fa un salt endavant apostant per un so contundent i fresc alhora que arriba com una alenada d’aire fresc amb influències tant diversos com els sons mediterranis o la música mexicana! Noves cançons que conviden a la reflexió a través d’aquestes connexions que genera la música i que encomanen un somriure a cada concert!

El concert tindrà lloc el dissabte 28 d'octubre a les 21:00h.

Teniu temps per participar fins el dia 15 d'octubre.

* Camps obligatoris

Si has decidit subscriure't a femTurisme.cat, les teves dades seran emmagatzemades a les nostres bases de dades. En tot moment podràs corregir o eliminar les dades personals que ens has facilitat enviant un correu electrònic mitjançant l'opció que trobarà aquí. A més a més, femTurisme.cat es compromet a garantir en tot moment la protecció de totes les dades dels nostres usuaris, així com a NO vendre mai o revelar aquesta informació