Misteri al museu, el joc de pistes del Museu Etnogràfic de Ripoll

Misteri al museu, el joc de pistes del Museu Etnogràfic de Ripoll

Aquest mes d’abril el Museu Etnogràfic de Ripoll s’estrenarà amb una nova activitat, un joc de pistes anomenat “Misteri al Museu”.

El joc iniciarà amb la desaparició d’una de les peces del fons del museu i caldrà descobrir qui ha estat el responsable!

El 23 d’abril es donarà la primera pista d’aquest joc. Les pistes les aniran donant cada mes i fins el desembre 2017 diferents personatges del museu com ara un pastor, el gegant de Plafalgars, un clavetaire,... i que aniran conduint a la recerca del sospitós o culpable de la desaparició de l’objecte.

Així, tothom qui vulgui participar-hi, se li donarà un petit carnet de detectiu, on podrà recollir-hi totes les pistes que anirà reunint fins a desxifrar l’entrellat. Aquest carnet es podrà obtenir a la recepció del Museu Etnogràfic de Ripoll, i permetrà entrar gratuïtament un cop al mes per buscar la nova pista entre les sales del museu.

El joc de pistes és una altra iniciativa de gammificació, és a dir, visitar un museu i conèixer el seu fons a través del joc. Recordar que el Museu Etnogràfic de Ripoll ofereix altres activitats que segueixen aquesta disciplina, com és la gimcana de “Busca’m al museu” i “Busca’m a Ripoll” que també es poden realitzar en horari d’obertura del museu.

Més informació a: www.museuderipoll.org