Ja tenim aquí la 5a. edició d’ALÍCIA’T

Ja tenim aquí la 5a. edició d’ALÍCIA’T

Ja tenim aquí la 5a. edició d’ALÍCIA’T, la festa de la gastronomia de les comarques de Barcelona. Els propers dies 29 i 30 d’abril de 2017, en un entorn únic i singular com és Món Sant Benet, posem a la vostra disposició un programa amb més de 150 activitats per a nens, famílies i aficionats a la gastronomia.

  • TALLERS ALÍCIA – CUINA PER A TOTHOM Activitats dissenyades per a tots els públics i aficionats a la gastronomia. La cuina i l’alimentació saludable són els eixos vertebradors d’una oferta d’activitats dissenyada a partir de tallers lúdics i participatius,  d’una durada aproximada de 45 minuts.
  • AULA DELS SABORS BARCELONA ÉS MOLT MÉS Espai lúdic i interactiu d’ALÍCIA’T on descobrir i conèixer els projectes turístics i els productes agroalimentaris més singulars de la demarcació de Barcelona. Tastos guiats per grans especialistes, d’una durada de 60 minuts, ens els que bocafins i aficionats podran gaudir i tastar els millors productes de la terra en companyia de vins i cerveses fets a Barcelona, de manera lúdica i interactiva.
  • ACTIVITATS PER A LA MAINADA Tallers per als més petits, d’una durada aproximada de 30 minuts, on a través del joc, d’una manera pràctica i divertida, els animem a descobrir la importància d’una bona alimentació i com adquirir uns bons hàbits alimentaris.
  • ACTIVITATS DE LLEURE I ESPECTACLES A la Plaça i al Prat de Món Sant Benet es programaran activitats i espectacles d’animació per als més petits, que serviran per distreure’ns entre taller i taller.
  • ESPAI EXPOSITIU Dos espais expositius ben diferenciats, la Plaça i el Prat de Món Sant Benet. A la Plaça, hi trobareu els 11 territoris de la demarcació de Barcelona amb un ampli mercat de productes agroalimentaris de qualitat, i podreu descobrir un gran catàleg de propostes de turisme enogastronòmic i familiar singulars. Al Prat, podreu conèixer projectes i productes agroalimentaris vinculats a la innovació i el coneixement i el patrimoni agroalimentari.
  • VISITES GUIADES
  • HORTS DE SANT BENET 

…I molt més!

A ALÍCIA’T, podreu conèixer i tastar els productes agroalimentaris més singulars fets a les comarques de Barcelona, descobrir els atractius turístics i gastronòmics del territori, gaudir de tallers de cuina i alimentació molt actuals per grans i petits, i tot tipus d’activitats per passar-s’ho bé, tot gaudint i aprenent entorn a la cuina fàcil, sana i divertida. Us hi esperem!

Podeu reservar aquí els tallers i consultar tota la informació de la festa http://festaalicia.alicia.cat/