Anem a la muntanya a l'estiu

Anem a la muntanya a l'estiu

Des de FemTurisme us proposem pasar aquest mes d'agost a la muntanya amb les activitats que ens tenen preparades a la Vall de Núria i a la Molina.
Us animeu a descobrir aquests paratges?

Vall de Núria

L'estació de muntanya Vall de Núria, ubicada al bell mig dels Pirineus, a 2.000 m d'altitud, és l'estació d'FGC oberta els 365 dies de l'any. Amb un encant especial, es caracteritza per un ambient únic, ja que només s'hi pot accedir amb el Tren del Cremallera, transport que recorre 12,5 quilòmetres i supera un desnivell de més de 1.000 metres.

Durant la temporada d'estiu, Vall de Núria ofereix als usuaris tots els ingredients necessaris per gaudir, al llarg de tot un dia, de la natura, l'entorn, la pau i la tranquil·litat que brinda l'estació. En aquest sentit, els visitants tenen al seu abast fins a 10 packs d'1 dia a Vall de Núria per exprimir al màxim la seva experiència a l'alta muntanya.

Entre les propostes que s'hi poden fer destaca especialment l'àmplia oferta dirigida al públic familiar i infantil com, per exemple, l'opció de "CREMALLERA + PARC LÚDIC"; "BITLLET FAMILIAR DEL CREMALLERA"; "PAQUET MULTIACTIVITATS INFANTIL" i el "PAQUET FAMILIAR". A més, també existeix la possibilitat de practicar esport de la mà del paquet "BATEIG DE SENDERISME", una activitat pensada especialment per a aquelles persones que es volen iniciar en el món del senderisme d'alçada amb guies experimentats, tot recorrent l'anomenada "ruta de les tres Valls": Eina, Noufonts i Noucreus.

Finalment, cal mencionar l'opció "BUS TURÍSTIC… A VALL DE NÚRIA", activitat amb sortides guiades tots els dissabtes, amb bus directe des de la Plaça Catalunya de Barcelona al Monestir de Sta. Maria de Ripoll i Vall de Núria.

La Molina

Enguany, La Molina presenta diverses novetats en la seva oferta lúdica com, per exemple, l'ampliació del BIKE PARK, el qual compta amb una nova zona al Cap de Comella i disposa d'un total de 15 pistes de descens per a riders, amb gairebé 50 quilòmetres de recorreguts que el converteixen en el més gran de tota la península ibèrica. Disposa, a més, d'un circuit de Cross Country i Wood Park.

Alhora, presenta dues activitats completament noves: el HOVERKART, que es tracta d'un enginy elèctric semblant als _karts_ amb circuït per a nens i adults i el FRISBEE (Disc golf), amb un circuit similar al del golf en què els participants (de 2 a 8 persones) recorren una distància i llencen discs a unes cistelles que es van trobant al llarg del recorregut.

Durant els mesos d'agost i setembre, l'estació de la Cerdanya ofereix fins a 23 activitats per a tots els públics, entre les quals destaquen:

* PASSEIG EN TELECABINA: El telecabina és el punt de referència de les activitats d'estiu i és la via d'accés al Bike Park i al Refugi Niu de l'Àliga. El descens es pot fer a peu, via camins de muntanya, o amb el Telecabina.
* ZONA DEL LLAC: Consisteix en una zona d'aigües amb sorra, situada al llac de La Molina. Compta amb tota mena de jocs lúdics i disposa d'una àrea esportiva. A més, a l'agost hi haurà un inflable, muntat a la zona del llac.
* PARC D'AVENTURA PELS ARBRES: Aquest circuit, apte a partir dels 4 anys, compta amb tirolines, ponts tibetans, ponts de mico, salts de Tarzan, entre d'altres, i brinda la possibilitat de fer circuits de nivells diferents.
* TUBBING: La Molina compta amb dos tobogans, ubicats a la zona familiar del Bosquet, pels quals es baixa dins d'uns donuts gegants. Es tracta d'una activitat divertida i molt fàcil de practicar, dissenyada per gaudir amb la família i el grup d'amics.
* CIRCUIT D’INTERPRETACIÓ DE LA FAUNA SALVATGE DE LA MOLINA: Es tracta d'un circuit circular d'entre 3 i 4 quilòmetres que es pot fer a peu. Amb un mínim de 10 parades i un màxim de 12, els participants es troben animals de la fauna salvatge de la zona de La Molina representats per una figura il·lustrada de l'animal, un panell descriptiu de la seva biologia, dibuix de l'empremta i un apartat anomenat "Sabies què..?" fent referència a una curiositat de l'animal entorn de la seva biologia, costums, mite o llegenda del folklore popular.

NOU FORFET LA MOLINA NON STOP
Aquesta temporada La Molina presenta un nou forfet activitats "LA MOLINA NON STOP", que inclou: Telecabina La Molina, telecadira Cap de Comella, Bikepark, Tubbing, Zona lúdica i d'aigües, barques i patinets, vòlei, ponis, frisbee, circuit de fauna, piscina climatitzada, tennis i fitness. És personal i d'ús lliure durant tot el dia.

Alhora, també s'ofereixen nous forfets: el forfet de temporada recarregable BikeParkREC i el forfet recarregable BikeParkREC amb dies de lliure elecció de 2, 3, 4 i 5 dies.

Mostrar mapa de rutes

Mostrar mapa de rutes