Simulacre Vuit Room Escape

Adreça: Varsovia, 15 local
Població: Barcelona

Simulacre Vuit és un organisme secret del govern que es dedica a resoldre missions de gran importància per al nostre país. Les dues seccions de la seva unitat d’investigació han estat enviades a dues missions on els hem perdut el rastre, és per aquest motiu que heu d’anar a la seva cerca i completar la missió que ells varen deixar a mitges abans de desaparèixer, a la vegada que resoleu el misteri de la seva desaparició.

Tindreu una hora per aconseguir resoldre tots els enigmes que envolten aquest cas a través de deducció, lògica i intel·ligència per, d’aquesta manera, trobar la sortida. O potser romandreu amb la unitat perduda fins a la fi dels temps?

A l’habitació Amazonas, la naturalesa us envoltarà, les condicions no seran fàcils. Haureu de tenir ingeni i a la vegada ser àgils. Sabreu explorar els recursos de la zona? Sereu capaços de superar les proves que us trobareu?

A l’habitació Firenze, en canvi, necessitareu grans habilitats d’observació. No tot és el que sembla i haureu de tenir una gran capacitat d’adaptació al entorn. Sereu capaços de resoldre els enigmes plantejats?

Podràs escollir el Room Escape que vulguis, o bé, competir juntament als teus amics dividint-vos en dos equips. En aquesta modalitat de joc anomenat Amazonas VS Firenze podreu, fins i tot, penalitzar l’equip contrari mentre controleu la seva evolució i la vostra pròpia evolució.

Viviu una hora d’emoció i aventura!