Villa Maria

Adreça: Carretera de Boí s/n. (Llesp)
Població: El Pont de Suert

La seva sala menjador té una capacitat per a 40/45 persones, decorada amb fusta i pedra disposa a més de jarí amb 20/25 places per a menjar gaudient en ple aire lliure.

A la Sala del Restaurant Villa Maria hi trobem un ambient acollidor i confortable. Amb parets de pedra i fusta i les taules amb un toc modern, reflexa l'harmoniosa barreja de tradicionalisme i modernisme que podem trobar en els seus plats.

Així mateix hi ha la possibilitat de prendre refrescs o torrades i entrepans al bar o a la terrassa.
Podreu deixar el vostre vehicle al seu pàrquing al mateix peu de la carretera.

Ubicació

Situats a 6km del Pont de Suert (Capital de la Comarca) i al Km 4,3 de la Ctra Vall de Boí.
Per als turistes d’hivern hi ha un bon accés a esquiar tant a Boí-Taüll (20km), Baqueira-Beret (40km) o a Cerler (35 km).
La resta de l’any es poden practicar una gran varietat d’esports d’aventura com:
rafting, esports de vela, hípica, trekking, escalada o mountains bike, entre altres.

Restaurant

  • Menu Infantil (- 12 anys) – 9€
  • Spaghettis o Entremés
  • Botifarra o mitjanes de corder amb patates
  • Gelat o fruita i Aigua o refresc i pa

 

  • Sopa de ceba 5,50€
  • Escudella barrejada 5€.
  • Crep d´espinacs i gambes 7€
  • Escalivada gratinada amb anxoves 7€.
  • Assortiment de patés 6,50€
  • Carpaccio de salmó i llagostins 8€
  • Tartar de Tonyina i esturió amb alvocat i caviar 8,50€
  • Amanida gormanda amb foie 12€
  • Amanida “Villa Maria” 6,50€.
  • Amanida tèbia de brandada de bacallà 9€
  • Remenat d´alls tendres, bolets i gambes 8,50€

MENU-18 eur.

  • Crep d´espinacs i gambes o Esparrecs amb vinagreta tomaquet
  • Confit d´anec amb compota de poma o Vieires gratinades
  • Profiterols o Sorbet de llimona–Aigua Caldes de Boí i pa

 

  • Truita amb ametlles 7€
  • Broqueta de tonyina, formatge brie i mango 10€
  • Graellada de rap, llagostins i bladers amb salsa romesco 13€
  • Bacallà a la muselina d´alls 12€.
  • Suprema d’esturió Vall Arán amb salsa caviar 12€
  • Filet de vedella amb salsa de ceps 17€
  • Costelles de corder a la brasa 12€
  • Magret d´ànec amb peres 12,50€
  • Entrecotte al gril 13€
  • Perdiu en escabetx suau de vinagre de Sidra 15,50€
  • Pollastre de pagès amb prunes i pomes 9,50€

7% IVA no inclòs