Restaurant CAT Can Guetes

Adreça: Ctra. C-26 km. 126 (Ronda Mas d'en Bosch)
Població: Ripoll

El CAT Can Guetes de Ripoll és un espai de trobada, d’unió i d’interacció pels ripollesos i ripolleses i pels turistes, situat al Km 0 de les Vies Verdes, just a l'inici de la Ruta del Ferro i del Carbó. Ofereix servei de restaurant i cafeteria, així com servei de lloguer de bicicletes de muntanya i de bicicletes elèctriques (Burricleta). 

Està gestionat per la Fundació MAP, entitat sense ànim de lucre que treballa per millorar la qualitat de vida de les persones amb discapacitat i risc d'exclusió social de la comarca del Ripollès i per això els seus treballadors i treballadores formen part del Centre Especial de Treball de l'entitat. Es tracta, doncs, d'un establiment compromés amb les persones i també amb el territori.

El restaurant aposta per una cuina de mercat i de poximitat amb productes de qualitat de productors locals, de l'hort ecològic propi i de centres compromesos amb valors socials. Un d'aquests productes són els formatges i postres lactis MUUU BEEE, elaborats artesanalment per la mateixa Fundació MAP. S'ofereixen:

  • Menú de migdia entre setmana, amb tres primers i tres segons a escollir (renovat cada dia): 11 euros.
  • Menú de migdia el cap de setmana, amb tres primers i tres segons a escollir (renovat cada setmana): 15,50 euros. 
  • Carta per sopars amb platets, amanides, tronquets, planxats i l'especialitat d'hamburgueses 100% artesanes d'elaboració pròpia.
  • Menús a mida per a grups

El CAT Can Guetes disposa d'una sala privada amb capacitat per a 70 persones per fer àpats, reunions o celebracions en grup que es pot personalitzar al gust de cada client.

També compta amb una agrobotiga on es venen productes km0, ecològics i elaborats per entitats del tercer sector.

El CAT Can Guetes es troba ubicat al costat d'un aparcament gratuït, a pocs metres del centre històric de Ripoll, on hi ha places de pàrquing per autocaravanes. És el punt de partida ideal de múltiples activitats per conèixer el patrimoni cultural i natrual del Ripollès: la Ruta del Ferro i del Carbó, el romànic, el monestir de Santa Maria...

Horaris

  • De diumenge a dijous: de 9h a 17h. Juliol i setembre: de 9h a 19h. Agost: de 9h fins a 23.00h o més tard. 
  • Divendres, dissabtes i vigílies de festius: de les 9h fins a les 23:00h / mitjanit o més tard (depenent dels grups/celebracions).