La Quintana i la Canova

Adreça: Disseminat Sant Martí de Campmajor, 10A

La Quintana

Antiga casa de pagés situada en un racó molt tranquil, rodejada de prats i bosc de tipus mediterrani, on hi pasturen lliurament les vaques. Gaudeix de bones vistes de la vall i de les serres que l'envolten. Consta de 4 habitacions dobles, dos banys complets, cuina  ben equipada i amb llar de foc; sala d'estar, mobiliari de jardí i  barbacoa.Casa guardonada amb la Medalla Turística de Catalunya, any 2000

La Canova Llevant

La Canova és una casa de pagès catalana, originària del segle XVIII, totalment restaurada i equipada per poder passar uns dies agradables en plena natura. Envoltada de prats de pastura per vaques, gaudeix d'una esplèndida panoràmica de les serralades de Finestres i Rocacorba. Consta de dues estades totalment independents i ben proveïdes, que es poden ajuntar en cas de grups de fins a 12 persones. Aquesta estada, la mitat de  Llevant és per a 6 persones.

La Canova Ponent

Casa de pagès catalana, originària del segle XVIII, totalment restaurada i equipada per poder passar uns dies agradables en plena natura. Envoltada de prats de pastura per vaques, gaudeix d'una esplèndida panoràmica de les serralades de Finestres i Rocacorba. Consta de dues estades per a 6 persones, totalment independents i ben proveïdes,  que es poden ajuntar en cas de grups de fins a 12 persones. Adaptada per a persones amb mobilitat reduïda.

La Canova Ponent + La Canova Llevant juntes completen tota La Canova i la seva capacitat és de 12 persones.

Nº d'inscripció al Registre de Turisme de Catalunya: PG-000040 / PG-000571 / PG-000572