Catamaran Sensation Barcelona

Adreça: Moll de Poble Nou, 143
Població: Barcelona

Catamarà a Barcelona líder amb capacitat per a 80, 97 i 125 persones, vaixell ideal per passejades en vaixell a Barcelona, lloguer vaixells a Barcelona, comiats amb vaixell, aniversaris, esdeveniments amb vaixell i celebracions en general. Es realitzen també trajectes d'anada, o anada-tornada, des de Barcelona a Sitges, Maresme i Costa Brava.

Líder a cobrir la demanda de lloguer de vaixells per a grups, a més aquest vaixell a Barcelona, ofereix la possibilitat d'un servei d'aperitiu i refrescos a bord i és l'únic vaixell que ofereix les conegudes Barbacoes en Navegació.

Si busques el lloguer d'un vaixell per a comiats, un vaixell per a un tour turístic amb servei de càtering a bord, contacta amb nosaltres i demana'ns un pressupost a la teva mida sigui quina sigui la mida del teu grup. Et donarem resposta amb la major celeritat possible.

Lloga el vaixell per a la teva festa d'aniversari, un passeig amb la família o amics, per a l'esdeveniment de la teva empresa, per a un tour turístic de la ciutat, zona de Lloret, Blanes i Costa Brava. Passejades per a grups, comiats i festes, barbacoes en navegació

Catamarà sensation, Barcelona boat tour, un dels mes famosos vaixells a Barcelona, festa en vaixell, comiats solters barcelona

Serveis

  • Servei de cocteleria a bord
  • Sortides amb DJ
  • Barbacoa en navegació