Càmping Cases

Adreça: Carretera N-340, 43569 Les Cases d'Alcanar
Població: Alcanar

Situat a Alcanar-Platja, a la comarca del Montsià. El Càmping Cases s'ubica a 200 metres de la localitat marítima de les Cases i a escassos metres de la platja.

El càmping, construït l'any 1967 i de caràcter familiar, ocupa una extensió total de 21.500 m2, caracteritzats principalment per la seva frondosa vegetació.

Prop seu trobem els municipis d'Alcanar, Sant Carles de la Ràpita, Peñíscola i Vinaròs on podrà gaudir de la gastronomia de la zona i on trobarà diverses activitats d'oci que faran més agradable la seva estada. El camping queda a prop del parc Natural del Delta de l'Ebre, un dels hàbitats aquàtics mes important del Mediterràni Occidental.

Serveis

Entre els serveis que ofereix el Càmping Cases destaca la seva piscina i el parc infantil. Així mateix disposa de dutxes d'aigua calenta, lavabos, bugaderia i aparcament. Per garantir la seva tranquil·litat, el càmping està constantment vigilat per un guarda de seguretat.

Intal·lacions

Entre les instal·lacions del càmping hi podrem trobar un supermercat, un restaurant on gaudir dels plats típics de la zona i un bar obert tot el dia.

Aquest any celebrem el 50 aniversari del nostre camping. Vine a celebrar-ho amb nosaltres!

Nº d'inscripció al Registre de Turisme de Catalunya: KTE-000072