Begur Dive Begur

Compartir
Cala Aiguablava N 4. Begur

A Begur Dive li oferim l'oportunitat de gaudir els millors i més bells paisatges submarins de la Costa Brava Catalana.

A través d'un total de 16 immersions, podrà endinsar-se en la fabulosa riquesa natural d'un paisatge submarí únic, com és el de la Costa Brava, una de les costes més belles i excitants del Mediterrani. 

Riquesa i varietat

Pràcticament totes les espècies de vertebrats i invertebrats propis del mediterrani poden ser observades en els diversos llocs als quals accedirem: ratlles, neros, peixos lluna, pops, daurades, llagostes, morenes, i un llarguíssim etcètera...; fins i tot la possibilitat de poder observar d'a prop algun petit esqual.

Igualment, la riquesa floral d'aquests llocs resulta extraordinària, destacant l'abundància de formacions coral·lines i la quantitat de gorgònies de gran grandària. 

Una Aventura Submarina

En definitiva, un paradís submarí carregat de vida i dominat per una extrema bellesa. Descobrir els seus més recòndits racons i observar el meravellós espectacle que ens brinda la Naturalesa, converteix la nostra oferta d'immersions en una aventura única i irrepetible.

Bateig de Buceig & Platja d'Aiguablava & Arqueologia

Horari: concertar de dilluns a diumenge

Durada: dues hores i mitja, d'aigua 40 minuts

Preu per persona: 65 €

Inclou:

  • Classe teòrica; ampliem els aspectes més importants del busseig, comportament i seguretat, posant l'accent en la història de la Cala de Aigualbava i els vaixells romans trobats en ella.
  • Classe pràctica; a la platja d'Aiguablava on les espècies del mediterrani trien per la seva procreació, vam gaudir d'un moment de pau per a la nostra ment i ens submergim en el medi aquàtic, podem veure: salpes, sards, morenes, pops, xucles, serrans, espets.... Etc. 
  • Assegurança de busseig

Agenda

Exposició "Silenci", de Joan Furriols. Escultura Can Mario…

Llegir més...

Exposició "Resolució extrema. Homenatge al meu amic Dídac…

Llegir més...

Exposició "En moviment II", de Lluís Carulla Can Mario (Palafrugell)…

Llegir més...

Apunta't als nostres butlletins!

T'enviariem noves rutes, promocions, sortejos i molt més. Gaudeix de femTurisme.cat des del teu correu electrònic!